LEJ FERIEHUS I CORI

 

Shopping i RomA

En del af oplevelsen ved Rom er at købe noget med hjem, eller i det mindste snuse rundt, og føle sig fristet.  Rom byder på mange indkøbsmuligheder med noget for enhver lyst og pengepung. Selv om man ikke er ude på at formøble hele formuen, er alene dèt at gå rundt og se på butikker og markeder en stor fornøjelse.

Modeskabere og guldsmede
Vil man købe ind eller bare ose i butikkerne sammen med verdens kendteste, så sker det omkring Piazza di Spagna og i de gader, der fører til pladsen. Man bør se gader som Via Condotti med bl.a. den fornemme guldsmed Bulgari, samt den nye stjerne Prada og verdens kendteste: Armani.
I Via Frattina er priserne mere overskuelige fx i butikken Max Mara . I det nye shoppingcenter på Corsoen ses Zara med helt utroligt lave priser på smart tøj. Jeg købte 2004 et virkelig flot jakkesæt til 179 € !
I Via Borgognona finder man Fendi og Laura Biagiottis fornemme forretninger, og i Via Bocca di Leone har modehuset Valentino sin kendte herreforretning (udover det store Valentinohus på Piazza Mignanelli).
Men godt herretøj til gode priser findes i Studio Moda, Corso Vittorio Emanuele 29-33 nær Piazza Argentina - den med de mange katte. En præsident Bush frakke i Wool/cashmere fra Pierre Cardin til 2500 kr. købes her.
Via Nationale fra øverst til nederst er en fortrinelig indkøbsgade, der er for de mindre snobbede, som godt vil have råd til en god frokost efter indkøbene. Der er et væld af butikker med tøj og sko.

Antikviteter
Interesserer man sig for antikvitetsforretninger er Via dei Coronari et godt sted at besøge. Butikkerne er især kendt for sine udvalg af sølv og tøj, mens butikkerne i Via del Babbuino byder på antikke malerier, møbler og modeforretninger. Via Giulia er mere interessant for sin stemning end for de opreklamerede antikviteter.
På Piazza Fontanella Borghese, midt i byen og lige ved siden af Palazzo Borghese ligger et lille, men pålideligt udendørs antikivitetsmarked. Fra boderne sælges og købes gamle bøger, mønter, stik og tryk m.m.
Piazza di Campo dei Fiori

Loppetorve
Roms daglige og livlige loppetorv ligger på Via Sannio langs bymuren ved San Giovanni. Det er her de fleste af Roms unge køber deres tøj - fra yderst til inderst. Desuden kan man købe sko, sportstøj, brugt tøj, plader, musikkassetter m.m.
Det kendteste loppemarked er imidlertid Porta Portese, som kun har åbent søndag formiddag. Her kan man købe alt lige fra ægte orientalske tæpper til bilradioer, klaverer, søde hundehvalpe, brugt tøj, frimærke- og møntsamlinger. Natten til søndag er der tit antikmarked med møbler i alle stilarter, kobbertøj samt porcelæn, som hvis det ikke sælges om natten, falbydes søndag formiddag.

Piazza di Campo dei Fiori
er jo altid et besøg værd. Her er fyldt med blomster, grøntsager, alverdens nødder, lige til at spise, og krydderier af enhver tænkelig og utænkelig art. Og efter handlerne kan man sætte sig på pladsen med et glas kølig Campari

HOME

Vil du vide mere.....  så ring 8643 9000 -eller email@cori.dk

TOP

SITEMAP