LEJ FERIEHUS I CORI

 

Kørselsvejledning

           

KØRSELSVEJLEDNING
Ciampino Lufthavn - San Filippo 

Vejbeskrivelse

 

fra

Aeroporto Ciampino

til

Vicolo san Filippo Neri

Nr. 22   Cori

 

Afgang   Aeroporto Roma-Ciampino

Kør:

I alt kørt

1

I rundkørslen foran lufthavnen køres 3/4 rundt. Følg skiltning mod Albano. Vejen hedder : SS7 Via Appia Nuova.
Kør lige ud af SS7 Via Appia Nuova gennem Albano og Genzano. Følg hele tiden skiltene mod Velletri.

 

 

4

I Velletri køres ind til rundkørsel nås

18,0 km

18,0 km

5

Drej 3/4 rundt i rundkørslen ok kør
TV ud af byen ad Via Lata / SS600

6

Kør lige ud af byen.
(Vejen svinger et sted til højre, men hold ligeud - dvs lidt til venstre for at blive på SS600).
Når bebyggelsen er ved at ophøre, drej da TH ad: Strada Provinciale
Skiltning: Velletri-Cori / SP79A

7

Kør ad: SP79A Følg skiltning mod Giulianello

1,6 km

20,7 km

 

Hold let TH og kør ad : SP64B stadig mod Giulianello

3,0 km

23,7 km

8

Kør lige igennem Giulianello mod Cori ad: SP3

7,5 km

31,2 km

9

Drej TV ad  Via Di Scolaguardia, hvor skilt viser mod Cori Alto (det høje Cori)

3,0 km

34,2 km

Ankommer til Cori

0,8 km

35,0 km

Når byskiltet CORI passeres, fortsættes 1 km. længere frem, hvorefter I kommer op på Piazza Signina. Sving til højre op over pladsen, og find en P plads.

Gå nu op ad Via della Repubblica. Dér hvor der ligger en stribe lyse natursten tværs over vejen, kan I begynde at tælle: Gå ca 130 skridt ligeud ned ad gaden, til i når husnummer 82. Dér ligger til venstre en smal trappegade, og et skilt forkynder at det er Vicolo San Filippo Neri. Gå det korte stykke ned ad gaden, og vel nede udvider den sig til en lille plads, men straks efter at I er dukket frem gennem buerne, ligger huset skråt fremme og rager op. Der står håndmalet Nr. 26 på væggen, men nr. 22 oppe ved døren hvortil en udvendig trappe fører op.

Velkommen, så er I der....

 

Vejen nedenom byen over broen ”Ponte della Catena”:

Ude ved "Cori Alto" -skiltet fortsætter I lige ud. Så komme I til Cori længere fremme med et andet CORI byskilt ved triptæller 1921. Byskiltet passeres, og der køres lige frem indtil triptæller 1927. Med en lille benzintank på venstre hånd svinges 90°. (Vejen ligeud fører over en stor plads og ind i Via Romana, den smalle brolagte gade, der går tværs gennem byen og ender ved Porta Ninfina. Når de 90° svinges fås en aflang fontæne på Jeres venstre side, hvorpå i kører ned og ud af byen.

Dernede svinger vejen skarpt til venstre ved et lille kapel med Jomfru Maria. Ca. 50 mtr. efter drejes fra til venstre, og der køres atter op mod Cori, som nu ses liggende op ad bjerget. Kør frem til en T udmunding. Drej til venstre og senere igen til venstre og kør over den lille bro “Ponta della Catena”.

Kør straks efter at broen er passeret 90° til højre op ad bjerget. Fortsæt opad, og drej til venstre, når I er oppe. Så kommer I til Piazza Signina fra den modsatte side end tidligere beskrevet. Så nu skal I dreje til venstre op over pladsen, og finde en P plads.

Gå nu op ad Via della Repubblica. Hvor der ligger en stribe lys natursten tværs over vejen kan I begynde at tælle: Gå ca 130 skridt ligeud ned ad gaden, til i når husnummer 82. Dér ligger til venstre en smal trappegade, og et skilt forkynder at det er Vicolo San Filippo Neri. Gå det kort stykke ned ad gaden, og vel nede udvider den sig til en lille plads, men straks efter, at i er dukket frem gennem buerne, ligger huset skråt fremme med nr. 26 skrevet udenpå, og en udvendig trappe fører op til døren.                  Velkommen, så er I der også....

HOME

Vil du vide mere.....  så ring 8643 9000 -eller email@cori.dk

TOP

SITEMAP