LEJ FERIEHUS I CORI

 

Hvis bilen havarerer

GODT AT VIDE, hvis uheldet er ude...
Vi oplevede, at vores bil med automatgear pludselig - midt på motorvejen i Østrig - opgav ævret, og stillede sig i frigear!
Så kører man ikke ret meget længere, og det skete af alle steder i bane 2 ud for en tilkørsel, så der intet nødspor var.
De var godt nok noget skidt. Med livet som indsats sprang vi, da der blev plads ud af bilen, og ind til siden. Vi fik hverken mobiltelefon eller disse gule nød-veste med, og måtte overlade bilen til sin skæbne..
Vi klemte os helt små ude i vejsiden op ad et plankeværk, da en venlig Østrisk bil standsede og tilbød hjælp. Vi lånte deres kulørte veste, og de ringede efter vejhjælpen. Den kom på få minutter, i form af politi, der lynhurtigt opsatte spærring, der ledte bilerne udenom. Hurtigt skubbedes bilen helt ud til siden, hvorefter vi i vejhjælpsbilen og med vores bil på fejeblad kørte til nærmeste by. Sådant sker typisk en søndag, så bilen blev stillet foran et værksted, og vi foran et Hotel.

Et glas weissbeer senere irriteredes jeg over, hva' så - hvad er der egentlig af hjælp ?


Jeg ringede først til Falck i Danmark. De tilbød en hjælp på 500 kr pr overnatning, hvilket var fint, men det var det.

Dernæst til FDM, som kun kunne tilbyde at oplyse telefonnummeret til SOS International:
alarm: +45 70105050
Jeg skal så dog oplyse, at FDM åbenbart har et godt ry dernede: Bugsérmanden strålede som en sol, da han så det og erklærede, at med dét havde vi gratis ophold, middag, hjemtransport osv osv.
Han var ellers standset ved et obskurt lille bilværksted kort efter at vi var nået væk fra motorvejen, for at sikre sig, at vi kunne betale!!
Men der er altså ingenting fra FDM i den anledning..


Men med SOS International, som alle med en kaskoforsikring er medlem af, SÅ kom der skub i tingene:
Vi fik at vide, at de dækker bugsering til bilværksted, regning for overnatning, taxa til og fra værkstedet, bil at køre hjem i (og havde vi været på vej på ferie, da i max 21 døgn)
Læs mere på:
www.sos.dk
   Medbring dette telefonnummer alarm: 70105050 SOS Logo
 
HOME

Vil du vide mere.....  så ring 8643 9000 -eller email@cori.dk

TOP

SITEMAP