Lej feriehus i Cori GÅ TIL HOME..........

 

Kørselsvejledning

           

KØRSELSVEJLEDNING
Fra motorvejsfrakørsel Valmontone
til Vicolo San Filippo Neri 22
                                                                                                                                                                                                           Revideret 23.09.2009


Vis stort kort

Efter at vejafgiften er betalt, køres mod Artena, der er en by, der hænger stejlt ned ad en bjergside. Undlad i Artena at følge skiltningen, men kør således: Lige over det 1. lyskryds mod Artena Centro, rundt til højre, drej dernæst til højre og kort efter til venstre... Der er et skilt, som viser Cori.

I Giulianello køres ind midt i byen, hvor der drejes 90° til venstre mod Cori. Nogle kilometer fremme ved triptæller 1918 viser et skilt til venstre mod Cori Alto (det høje Cori) hvortil drejes.

NB: Se også anden vej nedenfor.

Ved triptæller 1921 passeres byskiltet CORI. Fortsæt 1 km. længere frem og I kommer op på Piazza Signina.
Sving til højre og kør op over pladsen, og find en P plads. Der er dog parkometre, der skal fodres, så kør i stedet lige ud, med pladsen på højre hånd, og drej til højre to gader fremme. Der er P pladser – men brug dem ikke fredag formiddag. Da er der marked, hvor de skal være fri for biler, så boderne kan stå der…

Gå nu op ad Via della Repubblica. Hvor der ligger en stribe lyse natursten tværs over vejen kan I begynde at tælle: Gå ca 130 skridt ligeud ned ad gaden, til i når husnummer 82. Dér ligger til venstre en smal trappegade, og et skilt forkynder, at det er Vicolo San Filippo Neri. Gå det korte stykke ned ad trappegaden, og vel nede udvider den sig til en lille plads, men straks efter, at I er dukket frem gennem buerne, ligger huset skråt fremme med nr. 22 skrevet udenpå.

Velkommen, så er I der....

 

Vejen nedenom byen over broen ”Ponte della Catena”:
Ude ved "Cori Alto" -skiltet fortsætter I lige ud. Så komme I til Cori længere fremme med et andet CORI byskilt ved triptæller 1921. Byskiltet passeres, og der køres lige frem indtil triptæller 1927. Med en lille benzintank på venstre hånd svinges 90°. (Vejen ligeud fører over en stor plads og ind i Via Romana, den smalle brolagte gade, der går tværs gennem byen og ender ved Porta Ninfina. Når de 90° svinges fås en aflang fontæne på Jeres venstre side, hvorpå i kører ned og ud af byen.

Dernede svinger vejen skarpt til venstre ved et lille kapel med Jomfru Maria. Ca. 50 mtr. efter drejes fra til venstre, og der køres atter op mod Cori, som nu ses liggende op ad bjerget. Kør frem til en T udmunding. Drej til venstre og senere igen til venstre og kør over den lille bro “Ponta della Catena”.  

Kør straks efter at broen er passeret 90° til højre op ad bjerget. Fortsæt opad, og drej til venstre, når I er oppe. Så kommer I til Piazza Signina fra den modsatte side end tidligere beskrevet. Så nu skal I dreje til venstre op over pladsen, og finde en P plads, eller finde en inden I når Piazzaen.. 

Velkommen, så er I der også....

HOME

Vil du vide mere.....  så ring 8643 9000 -eller email@cori.dk

TOP

SITEMAP